Elérhető
140.000.000Ft

4 szintes Galyatetői ingatlan ELADÓ

Eladóvá vált Galyatetőn egy több lehetőséget is kínáló 4 szintes ingatlan.  A néhány éve felújított ingatlan 20 cm hőszigeteléssel, műanyag hőszigetelt nyílászárókkal, műanyag redőnyökkel, gázkonvektorokkal, néhány szobában klímával is rendelkezik, ízlésesen kialakított belső terek és szobák jellemzik. A telek két külön bejáratról is megközelíthető, az udvaron 2, a 2 garázsban pedig 1-1 gépjármű elhelyezésére van lehetőség. Az alsó 3 szint mindegyike külön bejáratú, a felső teljesen elszeparált lakórészből lehet a tetőtéri lakrészt megközelíteni.

A legalsó szinten garázs, 1 nagyobb szoba, konyha és fürdőrész, a középső lakószinten, mely az alsó szintről is megközelíthető, 3 szoba, előszoba, étkező, konyha, fürdő, külön wc található. A harmadik szinten 3 szoba, étkező, előszoba, konyha, fürdőszoba és külön wc került kialakításra. A tetőtéri szinten jelenleg 1 wc és mosdó, valamint egy közel 40 m2-es szoba került kialakításra. Az ingatlan utcai homlokzatát kellemes méretű teraszok tagolják.

Az árba az ingatlan teljes berendezése is bele tartozik. Ha nem szeretne felújítással vesződni, belefogni egy építkezésbe, hanem csak élvezni szeretné a Felső – Mátrai csendet, nyugalmat és kristálytiszta levegőt, nagyokat kirándulna, sétálna az erdőben, ha nyáron is szeretne klíma nélkül létezni, ezt az ingatlant mindenképpen nézze meg.

Tökéletes megoldás lehet nagycsaládos, többgenerációs nyaralónak, nyaraló és vendégház ötvözetének, és egy akár 20 fő befogadására is alkalmas vendégháznak.

Az ingatlan igen rövid időn belül birtokba vehető. 

Ingatlan részletei

Ár : 140.000.000Ft
Típus : Eladó
Ingatlan kategória : Nyaraló
Állapot : Jó állapotú
Megközelítés : Aszfalt
Tetőzet : Pala
Falazat : Tégla
Szintek száma : 3 emelet
Tetőtér : Beépített
Villany : Bekötve
Vezetékes víz : Bekötve
Gáz : Bekötve
Fűtés : Gázfűtés
Csatorna : Emésztő
Internet : Optikai kábel
Internet erősség : 4G
Tengerszint feletti magasság(m) : 880
Státusz : Elérhető
Hol keresel? : Galyatető
Alapterület(Nm) : 243
Telek méret(Nm) : 623
Ingatlanazonosító : 1424

Belső jellemzők

Hálószobák : 7
Fürdőszobák : 3

Jellemzők

Erdő közeli
Ősfás
Kandalló
Cserépkályha
Kerti sütögető
Körbekerített
Riasztó
Kamerarendszer
Redőnyök
Klíma
Különálló garázs

Térkép

Mátrai Ingatlanok
  • : info@matraiingatlan.hu
  • : +36 20 934 4595
Információk