Elérhető
39.900.000Ft

Alkalmi vétel

Ritkán adódik ilyen vételi lehetőség! Reklámáron eladóvá vált az ország egyik legismertebb magashegyi településén Galyatetőn, egy remek adottságokkal, többféle hasznosítási lehetőséggel rendelkező ingatlan.

A víz, villany és gáz közművekkel rendelkező, aszfaltúton megközelíthető 449 m2-es körbekerített telken található a jelenleg kétlakásos, lakásonként külön bejáratokkal rendelkező összesen 6 szobás, 2 szintes épület. Egy apartman alapterülete 63 m2. A teljes épület hasznos alapterülete 126 m2.

Az apartmanok tükörképei egymásnak. Egy apartman esetén a földszinten előszoba, közlekedő, konyha, külön WC és fürdőszoba, valamint egy 20 m2 lakószoba található, míg az emeleten 10, és 15 m2-es lakószobák vannak, ahonnan a tágas 17m2-es teraszra lehet kilépni.

Az apartmanok akár össze is nyithatóak, így egy igen kényelmes családi nyaraló, vagy a városi szmog és zaj elől menekülők számára állandó otthon is kialakítható. Mindemellett tökéletes lehet egy vagy két apartmanos vendégháznak is.

Ne szalassza el ezt az alkalmi vételt, csapjon le rá most! A tehermentes ingatlan azonnal birtokba vehető.

Mielőtt ideutazna, személyesen is megnézné szeretne előzetesen tájékozódni az ingatlan környezetéről? Szeretné megtudni az ingatlan pontos címét, helyrajzi számát is? Kössön velünk IDŐSZERZŐDÉS®️-t!

 

Ingatlan részletei

Ár : 39.900.000Ft
Típus : Eladó
Ingatlan kategória : Nyaraló
Állapot : Jó állapotú
Megközelítés : Aszfalt
Tetőzet : Pala
Falazat : Tégla
Szintek száma : Földszint + tetőtér
Tetőtér : Beépített
Villany : Bekötve
Gáz : Bekötve
Fűtés : Gázfűtés
Csatorna : Bekötve
Tengerszint feletti magasság(m) : 900
Státusz : Elérhető
Hol keresel? : Galyatető
Alapterület(Nm) : 126
Telek méret(Nm) : 449
Ingatlanazonosító : 1329

Belső jellemzők

Hálószobák : 6
Fürdőszobák : 2

Térkép

Mátrai Ingatlanok
  • : info@matraiingatlan.hu
  • : +36 20 934 4595
Információk