Elérhető
179.000.000Ft

ELADÓ a VÖRÖSKŐ étterem

Érdekli a vendéglátás? Szeretne egy patinás étterem tulajdonosa lenni, hazánk legmagasabban fekvő településén? Felköltözne a kristálytiszta levegő és nyugalom hazájába, egyúttal biztos megélhetést is keres? Itt a remek alkalom, hiszen a Felső-Mátra egyik legismertebb vendéglátó egysége ELADÓ! A 33 éve családi vállalkozásként működő Vöröskő étterem szinte fogalom a Felső-Mátrában. A Mátraszentlászló központjában lévő ingatlan az étteremként történő hasznosítás mellett további funkciók kialakítására is tökéletes. Sípálya alig 5 percre, kék túra útvonal alig 100 lépésre húzódik. Az étterem vonzáskörzetében számtalan vendégház is található. 

A 40 m2-es pinceszinten jelenleg tárolóhelységek találhatóak. Földszinten található a két helységből álló étteremi rész, a konyha és az egyéb kiszolgáló helységek, valamit egy fedett terasz. A 143 m2-es területből 80 m2 az éttermi rész, mely 50 fő egyidejű leültetésére alkalmas. A terasz befogadó képessége kb. 20 fő. Kerthelység is kialakítható, ahol további 30-40 fő ültethető le. Az emeleten lakórész került kialakításra. A 3 külön bejáratú szoba akár fogadóként is hasznosítható. Az emeleti rész alapterülete 120m2, továbbá 20 m2 terasz.

Az étterem teljes berendezése is a vételár részét képezi. A vendéglő facebook oldala közel 4.000 követővel rendelkezik. Üljön be egy mátrai borzasra, szívja magába a hely hangulatát, és tegyen egy visszautasíthatatlan ajánlatot. Ritka lehetőség, hogy egy egyedülálló környezetben lévő ingatlan áráért hosszútávú, biztos megélhetéshez is hozzájuthat.

 

Ingatlan részletei

Ár : 179.000.000Ft
Típus : Eladó
Ingatlan kategória : Étterem
Állapot : Jó állapotú
Megközelítés : Aszfalt
Tetőzet : Betoncserép
Falazat : Tégla
Szintek száma : Földszint + tetőtér
Tetőtér : Beépített
Villany : 3 fázis
Vezetékes víz : Bekötve
Gáz : Bekötve
Fűtés : Gázfűtés
Csatorna : Bekötve
Tengerszint feletti magasság(m) : 760
Státusz : Elérhető
Hol keresel? : Mátraszentlászló
Alapterület(Nm) : 300
Telek méret(Nm) : 743
Ingatlanazonosító : 1445

Jellemzők

Ősfás
Kandalló
Központi elhelyezkedés
Körbekerített
Pince

Térkép

Mátrai Ingatlanok
  • : info@matraiingatlan.hu
  • : +36 20 934 4595
Információk